Studio Jencquel
FOUR SEASONS - 5 - SO4A7844.jpg

Four Seasons

 

FOUR SEASONS

The hotel is located in Sayan, a village nearby Ubud that hosts scenic views of the Ayung River and surrounding jungle. Studio Jencquel’s mission was to re-furnish the Jati Bar and the Ayung Terrace Restaurant, both venues located within the Four Seasons hotel complex.

The furniture is conceived to harmoniously integrate within the existing space and is also complemented by a sculptural centerpiece named “Stairway to Heaven”. Following the client’s request to create an awe-inspiring entrance, Maximilian sought inspiration within the infinite layers and spirals of the Golden Section. The resulting sculpture is a magnificent rattan and teak wood sculpture spiraling down three stories in the central atrium, and hovering above the bar - truly a “Stairway to Heaven”.

Visit Four Seasons Sayan at: https://www.fourseasons.com/sayan/