Four Seasons Resort, Sayan, Bali
       
     
Statue01-23.jpg
       
     
Statue01-42.jpg
       
     
Statue01-1.jpg
       
     
Statue01-43.jpg
       
     
DSC_0986.jpg
       
     
DSC_0989.jpg
       
     
DSC_0991.jpg
       
     
Four Seasons Resort, Sayan, Bali
       
     
Four Seasons Resort, Sayan, Bali

Commissioned by Four Seasons Resort to design a centerpiece for its iconic Jati Bar and Ayung Terrace, Studio Jencquel produced ‘Stairway to Heaven’; a magnificent rattan and teak wood sculpture spiraling down three stories and hovering above a wooden bar to double as a wine rack. 

'Stairway to Heaven’ is matched to the interior furniture of the restaurant and bar, also designed by Studio Jencquel in an effort to create a natural and harmonious atmosphere.

Statue01-23.jpg
       
     
Statue01-42.jpg
       
     
Statue01-1.jpg
       
     
Statue01-43.jpg
       
     
DSC_0986.jpg
       
     
DSC_0989.jpg
       
     
DSC_0991.jpg